Mirjam’s review van het Realash wimperserum

Bijna tegelijkertijd is ook Mirjam met de behandeling begonnen. Ze heeft echter voor Realash gekozen.

De prijs

Dit wimperserum wordt voor maar 70 euro op het internet aangeboden. Ook hier zit er 3 ml in de verpakking en natuurlijk ook de borstel of eigenlijk een kwastje voor het aanbrengen van het serum. De samenstelling is vergelijkbaar met Revitalash en Idol Lash, de serums verschillen alleen wat betreft de prijs en de consistentie.

Wat belooft de fabrikant en wat zijn de resulaten

Deze fabrikant belooft tweemaal zoveel wimpers al na 4 weken, maar bij Mirjam leken de eerste resultaten al een beetje eerder te zien te zijn. Natuurlijk hangt dit ook van de wimpers af, of misschien hebben we het ons alleen maar ingebeeld. Eén ding klopt in ieder geval zeker – het aanbrengen is altijd spaarzaam. Daarbij is 3 ml meestal voldoende voor 4 of 6 maanden, afhankelijk van de toepassing. Toch is dat voor ons niet doorslaggevend. Het resultaat staat centraal. De groei was na twee weken al zichtbaar en na vier weken kon het niet langer over het hoofd worden gezien, hoezeer men ook zijn best zou doen .

Een afbeelding van Mirjam voor en nadat zij het Realash serum gebruikte (afbeelding 1: begin, afbeelding 2: na 2 weken, afbeelding 3: Na 8 weken):

Mirjam voor na Realash wimperserum

De wimpers waren voller en langer, maar vooral ook donkerder. Dit serum kreeg dan ook een perfecte score, vooral ook omdat dit serum zich in de middenmoot bevindt voor wat betreft de prijs. Op dit succes had Mirjam niet gerekend, maar we hebben het samen gevierd. Want ook Mirjam kon alleen van mooie, lange en dikke wimpers dromen voordat ze Realash ging gebruiken, ze waren helaas eerder kort en dun.

Het aanbrengen

Vooral de eenvoudige toepassing heeft ons alledrie overtuigd, er kan nog steeds heerlijk gedoucht worden. Dat gaat met een wimperextensie dus niet, want hier moet je meer letten op de aangelijmde wimpers. Realash was nog gemakkelijker dan de andere producten bij het aanbrengen, wat waarschijnlijk het gevolg is van het ontwerp van de “borstel”. Natuurlijk moet de make-up eerst grondig worden verwijderd, omdat de resultaten anders niet komen. Ook voor Realash is het aan te bevelen om het ’s avonds aan te brengen.

Samenvattend

Nog een ander neveneffect van onze mooie en bovenal vollere wimpers is dat we nu veel minder make-up gebruiken. Dit bespaart ons een hoop geld. Natuurlijk moeten we onze nieuwe wimpers ook aan anderen laten zien, vooral aan de mannen. Eindelijk heeft ook Mirjam een sexy oogopslag, en kan ook zij de behandeling niet stoppen. Maar dat maakt haar net zo weinig uit als Anna en mij. Bovendien gaat het flesje tot vijf maanden mee, volgens de fabrikant. Zover zij wij allemaal nog niet, maar ook dit kan variëren. Dit hangt natuurlijk ook af van de gebruiker, maar we zijn alle drie behoorlijk zuinig. Vooral toen na acht weken het volledige volume was bereikt. Daarna kan het serum ook om de dag worden gebruikt.Zo makkelijk kan het zijn om mooie volle en donkere wimpers te krijgen. Natuurlijk is dit product ook getest op verdraagzaamheid, maar net zoals alle wimperserums moet je het niet in je ogen laten druppelen. Dus altijd met grote zorg aanbrengen, zodat er echt niets in het oog terecht komt. Daarna kan het leven gewoon verder gaan. Het is niet nodig om ergens specifiek nog op te letten.

ONZE EINDCONCLUSIE

Het Realash wimperserum krijgt van ons een totaal van 9,5 uit 10,0 punten

Lisasreview.nl delen - als je het leuk vindt!

Comments: 4

 1. Sophie Sch says:

  Heyyy Lisa!

  Allereerst bedankt voor het geweldige verslag!

  Om het kort en krachtig te houden: Mirjam heeft zeker de juiste keuze gemaakt ? ik vind het prachtige wimpers :-) Op de eerste foto zijn haar wimpers ook al vrij donker. Ik daarentegen kreeg veel lichtere en brozere wimpers van Moeder Natuur. Desalniettemin heeft Realash ook bij mij zijn werk gedaan.. ik heb nu echt donkere, gelijkmatige en lange wimpers, echt een droom en ik herhaal mezelf als ik zeg: waarom is het in godsnaam zo impopulair bij vrouwen? Het is de oplossing voor alle problemen met wimpers ?

  Allerliefste groeten,

  Sophie

  • Lisa Sara Junker says:

   Hallo Sophie, ik ben blij dat je mijn testverslag leuk vond :-)

   Je hebt gelijk, intussen zijn we al weer een paar weken verder en we moeten toegeven dat Mirjam intussen echt prachtige wimpers heeft, terwijl bij Anna en mij momenteel niet veel gebeurt wat betreft de groei van de wimpers. We zullen waarschijnlijk in de komende weken op Realash overstappen ?

   En wat betreft de bekendheid van de Wimperserums… dat verbaast me ook, eigenlijk moet daarvoor veel meer reclame worden gemaakt. Maar misschien is dat ook te wijten aan het feit dat de cosmetische industrie nog steeds meer geld verdient met mascara etc. en dat zou grotendeels wegvallen, wanneer elke vrouw plotseling gebruik maakt van een wimperserum. Misschien schieten ze zich in het eigen been, als ze hun reclamebudget voor wimperserums aanzienlijk verhogen. Eigenlijk kan ik het mijzelf alleen zo verklaren, omdat het precies zo is als je zegt: een wimperserum is de oplossing van alle wimperproblemen :)

   Groeten terug,
   Lisa

 2. Lynn says:

  Hey lieve Lisa,

  Bedankt voor de gedetailleerde testverslagen! Ik heb eigenlijk al langere tijd mijn zinnen gezet op Revitalash en ben nu eigenlijk voor het eerst door jouw testverslag bekend geworden met Realash en nu vraag ik me af of ik in plaats van deze Realash zal proberen. Ik twijfel echter een beetje, omdat er zo weinig andere reviews zijn van dit product en het altijd zo moeilijk is in te schatten, of de beschikbare reviews onafhankelijk waren. :)
  Hoe hebben jouw wimpers zich inmiddels verder ontwikkeld? Zijn jullie allemaal bij jullie producten gebleven of zijn jullie overgestapt? Zijn er sindsdien eventuele bijwerkingen opgetreden?

  Lieve groet,
  Lynn

  • Lisa Sara Junker says:

   Hallo Lynn!

   Geen van de geteste wimperserums heeft nagelaten te werken, uiteindelijk leiden ze allemaal tot resultaat. Met Revitalash zul je dus zeker ook tevreden worden. We moeten alleen, zoals reeds vermeld, toegeven dat de wimpers van Mirjam het snelst en waarschijnlijk ook het langst zijn gegroeid. Dienovereenkomstig is Realash niet alleen de goedkoopste van de drie wimperserums, maar kennelijk ook het meest effectief. Ik heb, nadat ik Idol Lash aanvankelijk heb gestest, nu sinds een week ook voor Realash gekozen. Laten we eens kijken of ik nog meer uit mijn wimpers kan halen. Eigenlijk vind ik het al prima, als ik mijn huidige resultaten kan behouden, daar ben ik absoluut tevreden mee ?

   Bijwerkingen hebben nog steeds niet plaatsgevonden en ik denk ook niet dat er wat zal komen.

   Ik hoop dat ik je een beetje bij de beslissing heb kunnen helpen :-)

   Groeten terug,
   Lisa

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*